Kezdőlap Kivitelezés

A kivitelezés folyamata PDF Nyomtatás E-mail

A társaságot megkereső megrendelő a feladat felvázolása után a lehetőségek szerinti legrövidebb időn belül konkrét írásos árajánlatot, illetve műszaki javaslatot kap. Az árajánlatoktól függően a beszállítókon keresztül projekt árakat készítünk és a legnagyobb kedvezmény elvén működő árak kerülnek beépítésre az ajánlatba.

Amennyiben a műszaki megoldások között anyagilag jelentős eltérések találhatók, társaságunk a megrendelőre nézve legjobb ár-értékarányt állítja fel és javasolja.

A kivitelezéshez szükséges műszaki ellenőri ellenőrzést a Tóth és Társa Kft. saját vállalkozáson belül meg tudja oldani, illetve kiemelt projekteknél a megrendelő felé javaslattal él a műszakilag legjobb ellenőr kiválasztására.

A kivitelezés folyamán a cég vezetése az alkalmazottak, illetve az alvállalkozók közötti kapcsolattartás módjának köszönhetően a munkafolyamatokat figyelemmel kíséri és probléma esetén – a megrendelő érdekeit szem előtt tartva - a leghatékonyabb módon beavatkozhat.

A törvény által előírt és pontosan vezetett építési naplónak köszönhetően a megrendelő folyamatos tájékoztatást kap a kivitelezés üteméről, készültségi fokáról, a felhasznált anyagok minőségéről. Betekintése van a foglalkoztatott alkalmazottak számáról és képesítéseikről, alvállalkozókról és az általuk beépített anyagok minőségéről.

A megrendelő által biztosított anyagok szakszerű felhasználásáról, tárolásáról a helyi munkavezető dönt és felel.

A társaság által beépített és forgalmazott anyagok helyszínre szállítását és minden logisztikáját biztosítjuk.

A Tóth és Társa Kft. komoly gondot fordít az építkezések akadálymentesítésére, illetve a balesetmentes munkavégzés biztosítására. Minden munkaterületet egészségügyi dobozzal látunk el, mindenki által hozzáférhető helyen. Munkavállalóink rendszeres munkavédelmi oktatásban részesülnek, a biztonságos munkavégzéshez szükséges egyéni védőeszközöket névre szólóan biztosítjuk a részükre.

 

Keresés

Híreink

  • 0
  • 1
  • 2
prev
next

ARDEX RoadShow 2009. június

ARDEX RoadShow 2009 június 2009. június 5-én került megrendezésre a Tóth ...

Részletek

ARDEX RoadShow 2009 június, beszámoló

2009. június 5-én került megrendezésre a Tóth és Társa Kft. ...

Részletek
weber G700
weber G700


Ardex A 46
Ardex A 46


ARDEX FS
ARDEX FS


ARDEX S 1-K (4 kg)
ARDEX S 1-K (4 kg)


ARDEX BS (bazaltszürke)
ARDEX BS (bazaltszürke)

Tóth és Társa Kft. ARDEX termékek hivatalos magyarországi forgalmazása, 2009.
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval