Kezdőlap Rólunk

Infrastruktúra PDF Nyomtatás E-mail

A Tóth és Társa Kft. megalakulásától kezdve komoly figyelmet fordított a korszerű géppark kialakítására. A társaság munkavállalói a cég saját tulajdonában lévő szerszámokkal, kisgépekkel (HILTI, BOSCH) végzik a feladataikat, az egységes megjelenést biztosító, a társaság logójával ellátott munkaruhákban.

A társaság egyidejűleg több helyszínen is végzi tevékenységét, az ezek közötti mozgást az azonos márkájú (Volkswagen), a cég logójával ellátott teher- és személygépkocsik biztosítják.

Tóth és Társa Kft. az egyre növekvő megrendelések kielégítése és a rugalmas munkavégzés megvalósítása érdekében saját tulajdonú telephelyet vásárolt Pécsett, a Diófa u. 2. szám alatt, ahol rövid időn belül kétszintes irodaépület kialakítására került sor. Az épületben - a társaság saját, adminisztrációs feladatokat ellátó irodáján túl – további, korszerűen kialakított és felszerelt irodahelyiségek bérbevételére is van lehetőség.

Az anyagok és gépek tárolása a szintén saját tulajdonú, Pécs, Zsolnay V. u. 68. szám alatti telephelyen történik.

A piaci változásokat rugalmasan követve a vállalkozás folyamatosan vásárol ingatlanokat, indít saját forrás felhasználásával beruházásokat, és törekszik folyamatosan növekedésre.

A megrendelők igényeinek teljes körű kielégítése érdekében a Pécs, Diófa u. 2. szám alatti telephelyen Burkolástechnikai Szaküzletet alakítottunk ki, mely szaküzletben a legnevesebb hazai és európai uniós országok gyártóinak kiváló minőségű és kedvező ár-érték arányú termékei állnak a kivitelezők rendelkezésére: ARDEX, Gutjahr, Saint-Gobain Weber Terranova, KVARC, Klinker.

 

Keresés

Híreink

  • 0
  • 1
  • 2
prev
next

ARDEX RoadShow 2009. június

ARDEX RoadShow 2009 június 2009. június 5-én került megrendezésre a Tóth ...

Részletek

ARDEX RoadShow 2009 június, beszámoló

2009. június 5-én került megrendezésre a Tóth és Társa Kft. ...

Részletek
ARDEX FG FLEX (cementszürke, 5 kg)
ARDEX FG FLEX (cementszürke, 5 kg)


ARDEX FG FLEX (bézs, 5 kg)
ARDEX FG FLEX (bézs, 5 kg)


Ardex P 4 (2kg)
Ardex P 4 (2kg)


ARDEX X 32
ARDEX X 32


ARDEX FG FLEX (fehér, 5 kg)
ARDEX FG FLEX (fehér, 5 kg)

Tóth és Társa Kft. ARDEX termékek hivatalos magyarországi forgalmazása, 2009.
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval